lørdag den 1. maj 2010

Konfirmationskage.....

....til Cecilie..

Så kom den store dag :-))

En i mødregruppe, hendes nabo skulle bruge en kage til hendes datters konfirmation.. Ihh, det kunne jeg simpelthen ikke sige nej til.. Den første konfirmationskage :-)))

Der var ikke rigtig nogle krav, men deres farver var hvid, pink og sølv.. Så ville prøve at få det arbejdet ind i kagen :-))Jeg har længe gået og leget med tanken om, hvordan den skulle se ud og jeg ville simpelthen igang med lidt mere tylle arbejde, det er jo super flot.. Så der blev lavet en klat RI(royal icing) og så blev der ellers tyllet derud af :-))) Kunne næsten ikke stoppe igen..
Og har også længe ville lave en bog formet kage og syntes at det passede så godt til en konfirmationskage, så sådan blev det :-)) Og er ret stolt over den, for jeg har formet den i fri hånd :-))
Hvis det var helt rigtigt, så ville jeg have skrevet teksten i hånden, men turde simpelthen ikke skrive direkte på kagen, tænk nu hvis det lignede noget der var l**t, så det blev med udstikkere..


Kagen indeholder hindbærmousse og tobleronecreme, smurt op med vanillefrosting, overtrukket og pyntet med mmf..


Men blev faktisk meget godt tilfreds med den.. Og håber at den også falder i Cecilie's smag :-))

4 kommentarer:

 1. Hej Betina. Super flot og lækker kage. Den var bare fantastisk, og fik meget ros. Selskabet tog mange billeder af den og Cecilie ælskede den ;-)) Så mange tak for den dejlige kage...... Knus

  SvarSlet
 2. Hej Carina.. Det er jeg rigtig glad for, at høre :-)) Så kan jeg godt ånde lettet op ;-) Lidt nervøs er man jo :-}
  Knus

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kage. Vær du bare stolt :-)

  SvarSlet
 4. Tak for det :-))) Du laver også selv bare nogle super kager :-)) Kommer nok til, at snuppe nogle idéer på et tidspunkt ;-)

  SvarSlet