fredag den 14. maj 2010

Hygge kage..

Jeg har længe gået og leget med en tanke..

Kan man lave en jordbærtærte om til en lagkage??

Ja, det kan man godt..

Et af vores venner spurgte mig om man kunne, for hans bror elsker jordbærtærter.. og har selv overvejet om man kunne.. Så de sidste par dage har jeg virkelig tænkte over det og i torsdags(igår) var jeg ude og handle ind, så kom der lige nogle lagkagebunde, jordbær og fløde med i vognen.. Nu skulle det være..


Den nederste og mellemste bund er penslet med mørk chokolade.. Det nederste lag er en blanding af kagecreme og flødeskum, det øverste lag er bare et lag med friske jordbær.. Jeg har smurte den op med mandel frosting..


Jeg har også eksperimenteret med mmf'en den her gang.. Jeg også længe gået og tænkt på om man kunne putte en smag i mmf'en, så det prøvede jeg.. Jeg puttede mandelessens i, for at den kunne smage lidt af marzipan.. Og det fungerede sgu (undskyld jeg bander).. Men blev bare så glad........så er man rigtig kagenørd, når man kan blive glad over sådan noget :-D Men det smagte bare SÅ godt.. Den var selvfølgelig mere fin i det i forhold til rigtig marzipan, men smags mæssigt, så kunne man ikke smage forskel uhmmm... Elsker marzipan..


Så den er blev overtrukket med marzipan wannabe mmf :-D.. Og så er den blevet pyntet med RI.. Syntes det var på tide, at få prøve lambeth teknikken af.. Men hold da op, hvor skal jeg dog øve mig..


Men alt i alt, så smagte den bare super :-)))

6 kommentarer:

 1. hVOR ER DEN BARE FLOT. Rigtig fin og jeg sidder slet ikke og savler. ;)

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot - og den ser bare total lækker ud indeni, bliver helt lækker sulten. Har selv tænkt på at tilføje mandelessens og med din succeshistorie, skal det da prøves ;) Hvad var forholdet af essens i forhold til opskriften?

  SvarSlet
 3. Den er godt nok blevet flot. Også den pyntning med Lambeth... Super
  Og indeni ser den fantastisk indbydende ud.

  SvarSlet
 4. Det hele var også værd at prøve.. Så bare kom igang de damer ;-)

  Jeg lavede en ½ omgang mmf og så ½ tsk mandelessens..

  SvarSlet
 5. Sikke dog en fabelagtig kage! Den er bare sååå fin, tror nok snart at jeg bliver nødt til at tage mig sammen og komme på lambeth kursus - det giver altså en rigtig god effekt

  SvarSlet
 6. Taaak :-)) Det kan jeg varmt anbefale.. Det var et rigtig godt kursus.. Alle pengene værd :-) Og ja, det ser bare super ud.. Elsker lambeth style :-)

  SvarSlet