tirsdag den 24. januar 2012

Hello Kitty

En fra mit arbejde havde lagt billet ind hos mig til hendes barnebarns 6 års fødselsdag..
Vi havde snakket lidt frem og tilbage om, hvad hun kunne lide osv.. Hun var så en rigtig Hello Kitty pige.. Så der blev smække en Hello Kitty kage sammen..


Jeg havde fået en frie hænder og min kollega ville absolut ikke vide noget som helst, hun ville overraskes..

Jeg var lidt i tvivl om fyldet, for det var jo en "børne" kage.. et ville jo være noget skidt, hvis fødelaren ikke kunne lide sin egen fødselsdags kage :-s

Men for nogle år siden prøvede jeg en flødebolle mousse og tænkte at den ville være perfekt og den smager fremragende ;-) Og så kom der også en let syrlig hindbærmousse - ikke så syrlig som jeg plejer at lave den..


Og jeg siger overhovedet ikke at jeg er den bedste - absolut ikke, men man kan godt se fremgange fra den første kage til nu :-D Og jeg er meget godt tilfreds med den :-p


Og det var min kollega og hendes barnebarn også.. Hun snakkede om den i flere dage :-D Hendes barnebarn blev dog lidt ked af det, hun ville gerne havde haft Hello Kitty af kagen, men den var jo nærmest limet fast..

3 kommentarer:

 1. uhm, flødebolle i kage :)
  Nogen speciel opskrift på det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager også bare uhmmm!! Jeg bruger en hel pakke flødeboller.. Skærer bundene fra og moser skummet(med chokoladen og kokos).. Og derefter vender jeg ca. 1,5 dl. piske fløde i.. I "gamle" dage da jeg lavede lagkage, lavede jeg denne mousse med frisk frugt.. Det er uhmm :-)

   Slet
 2. Er fløden, du kommer i, pisket?

  SvarSlet