onsdag den 26. maj 2010

Fødselsdagskage til Mille..

Så skulle Mille holde 1 års fødselsdag for familien..

Mille's mor havde ikke rigtig nogle krav til kagen, den skulle bare være piget.. Weee en pige kage..

Vidste faktisk næsten med det samme, hvordan den skulle se ud.. Dog skulle kronen have været anderledes.. Planen var, at jeg ville have lavet en tiara i RI, men sådan blev det ikke.. Sønnen var syg, så overskudet var ikke lige til, at sidde og tylle.. Så det blev i sugarpaste.. Men øv øv, den knækkede to gange den dag jeg skulle bruge den.. Så måtte igang med at lime og lappe med RI.. Det var rigtig ærgeligt.. Og kunne da bande og svovle den guld farve langt væk.. Havde købt den hos den lokale kage forretning og den var da bare ikke noget værd.. Så ved jeg det til næste gang..

Men en lille prinsesse kage blev det da :-)Og puden er skåret ud af fri hånd.. Var lidt spændt på, at se hvordan den var at lave - om den ville drille.. Men den var faktisk rigtig nem, at lave..

Jeg markerede både puden og den nederste kages kant med en kniv, for at få det der pude look.. Ja, jeg brugte en kniv.. jeg er jo ikke den stolte indehavere af en diamond cutter - endnu :-) Men helt lige blev det heller ikke.. Så endnu en ting til ønskelisten..

Kagen er med bærsymfoni mousse og tobleronemousse, smurt op med vanilie frosting, pyntet og overtrukket med mmf.. Kronen er som sagt af sugarpaste..

Mille skulle jo også have en kage.. Det er det samme fyld som i den store..Og syntes den skulle ligne den anden lidt.. Jeg ville dog ikke putte noget pynt på toppen, der skulle jo være plads til en lille lys :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor er den altså fin, og meget pige´t !!!

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Tak :-) Ja, piget til den store guldmedalje :-))

    SvarSlet