søndag den 22. maj 2011

Konfirmations kage..

Endnu en fra min klasse skulle bruge en kage - en kage til sin datters konfirmation.. Vi har også snakket om det i lang tid.. Hendes datter var meget fast besluttet på, hvordan den skulle se ud.. Det er lidt af en genganger.. Det skulle være ligesom den jeg lavede til min svigerinde og hendes venindes 18 års fødselsdag - den med en højhælet sko på..

Så der blev formet sko, neglelak, læbestift og øjenskygge.. Og den skulle være lyserød :-D Den måtte overhovedet ikke nærme sig noget lilla..Jeg havde faktisk ret fri hænder ellers.. Fyldet skulle jeg selv finde ud af.. Helst noget med jordbær og så var de ellers åbne over for alt.. Så det blev en jordbærmousse med flødechokolademousse med hakket hasselnødder - der var ikke nogle, der var allergiske overfor nødder, jeg forhørte mig inden :-p men den sammensætning kan man heller ikke gå helt galt i byen med..
Der er bare en ting, der irriterer mig rigtig meget ved den kage og det er skriften.. Jeg havde lavet en omgang mørkebrun - næsten sort smørcreme, som jeg skulle have tyllet med og da jeg gik i gang begyndte den at klumpe og knækkede hver gang jeg bevægede sprøjteposen, så det duede i hvert fald ikke.. Så måtte være rigtig kreativ, meget hurtigt, for de var på vej for at hente den :-/ Måtte skrive med min spiselige tusch, det er som sådan også en god plan, bare ikke når mmf'en er våd.. Så selve farven begyndte at trække ud :-((( Dét var ikke lige planen og død ærgerligt.. Men det er jo bare rigtig svært, at lave sådan noget om øv!

Men hun blev glad for den alligevel :-)

1 kommentar:

  1. Jeg forstå godt, at hun blev glad. Den er sej med alle de pigeting.
    Jeg havde sammeproblem da jeg skulle tegne brønden i Brøndbys logo! Det er meget svært at tegne/skrive på noget blødt...:-(

    SvarSlet