søndag den 22. maj 2011

Konfirmations kage..

En fra min klasse skulle bruge en kage til sin søns konfirmation.. Det er næsten et helt år siden hun har "booket" den hos mig :-D
Hun ville gerne have en kage, der smagte så godt, at man bare kun sige WOW! Men hun kunne ikke rigtig selv komme frem til en god sammensætning.. Så rådet hende til hindbær og tobleronemousse.. Det er den traditionelle, men også den sikre.. Den falder altid i god jord ( tror jeg kan lave de to mousser i søvne :-D ) Men det blev så hindbær og tobleronemousse..
Hun ville gerne have, at den skulle være enkel med nogle blå blomster..
Så den blev hvid med små blå blomster og lidt tylning på kanten, så den ikke blev helt så nøgen.. Og den blev smurt op med mandelsmørcreme..
Da vi mødtes i klassen om mandagen kunne hun i hvert fald kun bekræfte, hindbær og toblerone var en fremragende sammensætning ;-) Og det var faktisk lidt sjovt, for en anden fra min klasse hun har fået æren af, at lave sin søsters bryllupskage og de kunne heller ikke finde på en god sammensætning.. Så efter vi havde brugt hele frokostpausen på, at snakke sammen, skulle hun både have opskriften på hindbærmoussen, tobleronemoussen og lagkagebundene :-D Altid dejligt, når man kan hjælpe andre.. Selvom det er en top hemmelig hindbærmousse :-D (det er en jeg selv har strikket sammen og den er bare SÅ god) ;-)

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Har du ikke lyst til at dele hindbærmousse og tobleronemoussen og lagkagebundene med mig :o)
  Skal lave en dåbskage her inden længe og er helt ny i faget..Alt vil være en stor hjælp

  KH Nathalia

  SvarSlet
 2. Tror det er nemmest, hvis du googler.. Der er tonsvis af hindbær- og tobleronemousse :-))) Der tager nemlig en evighed for mig, at skrive ned :-o Men ellers så skriv på min mail ;-)

  SvarSlet