mandag den 4. juli 2011

Hygge kage..

Dagen efter lavede jeg som sagt en kage, fordi en af mine kageglade veninder kom på besøg :-)))

For langt tid siden havde jeg lavet en chokoladekage og jeg gerne ville prøve igen, for jeg kunne ikke rigtig huske hvor god den var, jeg kunne kun huske, at det var en god konsistens.. Men tror i jeg kunne finde opskriften, nixen bixen.. Den var væk :-((( Og jeg ville absolut ikke "nøjes" med en anden, nu havde jeg jo sagt mig i hovedet at det skulle være den.. Men dagen inden jeg skulle bage lå opskriften øverst i min mappe.. Om det er øjne der spiller et pus eller om det er drillenisse, der har været på spil vides ikke ;-) Men jeg fik bagt min chokoladekage..
Kagen blev som sagt chokoladekagebunde med flødechokolade/nougat mousse og friske jordbær.. Jeg gad ikke rigtig det der mmf, så jeg smurte den op med moussen og så pyntede jeg den med nogle jordbær.. Det behøver jo heller ikke, at være så fint hver gang..

Men nøj, hvor smagte den godt.. Frygtede lidt, at den ville blive tung pga, nougatten, men det var bare en kanon sammensætning med de friske jordbær uhmm.. Og chokoladebundene var også helt fantastiske.. Dog vil jeg nok lave lidt om på den næste gang.. Men den var god, den var rigtig god ;-)

2 kommentarer:

 1. Hejsa, din kage ser rigtig lækker ud.

  Vil du gerne dele opskriften? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej hej :-)

   Jeg har faktisk ikke en konkret opskrift.. En god chokolade kage, fløde chokolade og nougat på slum og så en bakke jordbær og så ellers piskefløde.. Men tror nu heller ikke, der kan gå så meget galt :-)

   Slet