fredag den 3. september 2010

Bryllupskage..

Jeg må nok indrømme, at nogle gange så elsker jeg facebook..

Man kommer i kontakt med de gamle venner, som man har mistet forbindelsen med :-)

En ven som jeg hang ud sammen med i mine yngre dage, fandt mig derinde :-) Og lige pludselig skrev han til mig, at han skulle giftes og han ville rigtig gerne have, at jeg lavede bryllupskagen til dem.. Han syntes det ville være så super, at det var en han kendte, der lavede den - den ville få mere betydning.. Og det kan jeg jo kun give ham ret i :-)

Og selvfølgelig ville jeg da ikke svigte en gammel ven.. Så en bryllupskage blev lavet..

Ham ville have, at den skulle være enkel, lysblå med nogle hvide ting på - vi blev enige om, at det skulle være hvide blomster og ellers så havde jeg frie hænder med udseendet..Den skulle indeholde jordbærmousse, vaniliekagecremesmousse og knuste makoner, håber der er nok makroner i..

Jeg nåede lige, at få min nye smarte veiner hjem :-) (kæmpe smil) ville så gerne lave nogle rigtig flotte blomster på den.. De ser altså ekstra fine ud..Jeg havde idéen, at det skulle være en blomster gren hen over kagen, syntes den ville blive for kedelig, hvis der kun var nogle blomster hist og her.. Så den her gang gik jeg igang med tyllen, sidste jeg lavede en gren, malede jeg den på med en pensel og det tog alt for langt tid.. Grenen er forresten mørk chokolade.. Overvejede, at lave noget brun mmf, men syntes at det ville se for perfekt ud, en gren er jo lidt kroget..

Og ja, så syntes jeg at der skulle deres forbogstaver på.. J & C, Jack & Claus ;-) - er SÅ glad på deres vejne!!!! TILLYKKE!!! <3

Og hvor var det fantastisk, at se ham, da han kom og hentede den...........og han blev rigtig glad for den.. Det var lige som han havde forstillet sig, så håber jeg bare den smager..

4 kommentarer:

 1. Uhm den ser god ud! - hvor mange er den til?

  SvarSlet
 2. Det håber jeg også det var :-) Den var til 50 pers.

  SvarSlet
 3. Den er da også bare rigtig fin !!!

  Er også selv vild med de blomster der !!! Kan lide dem i ... alle str.

  Smart at bruge chokolade... synes det ser meget.. rigtig ud...
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Tak for ros igen :-)))

  Så er vi to - elsker dem!! Ja, syntes da at de blev lidt kroget på den måde :-)

  SvarSlet