tirsdag den 31. august 2010

Bryllupskage..

Katja og Thomas skulle giftes tidligere på måneden og jeg havde fået æren af, at lave kage - det er en rigtig stor ære.. Tænk at der er nogle, der har så stor en tillid til mig.. Jeg ville selv gå og frygte det værste, hvis det var min egen bryllupskage, og det var en anden der skulle lave den - udover en bager selvfølgelig..

Vi sad og snakkede den ene aften om hvordan den skulle se ud, for jeg ville overhovedet ikke have nogle misforståelser..

Men den skulle være hvid, enkel og med 12 røde roser, som symbolisere de 12 år de har været sammen.. Jeg forslog at lave noget RI tylning på kanten af kagen, så den ikke kom til, at se så bare ud og det ville de gerne have..

Jeg havde lavet RI'en lidt for hård,, Så det var godt nok hårdt, at tylle alt det på siderne.. Av av min hånd..
Og så lige et billede af de fine roser.. Dem syntes jeg, at jeg slap meget godt fra ;-) Det er altså ikke med vilje, at de skulle se så våde ud, men kæmpede lidt med luft fugtigheden, både blomsterne og kagen smeltede næsten i mine hænder..

De var ikke interesseret i en bryllupsfigur, der skulle jeg bare finde på et eller anden, så der lavede jeg et monogram i et hjerte, der også være tyllet med RI..


Indeholdet er chokobunde, hindbærmousse og tobleronecreme, den er smurt op med mandelsmørcreme og overtrukke mmf, der er tilsat mandelessens, da de gerne ville have den til, at smage som marcipan..

Og jeg må nok indrømme, jeg er rigtig stolt over den.. Syntes selv den blev rigtig flot.. Og bruden var også rigtig glad for den - hun var så sød at skrive en sms nogle dage efter brylluppet, da der var kommet lidt stilhed over hverdagen igen
:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar