mandag den 11. august 2014

Mikkelmusen 1 år

Så blev min baby et år:-o Allerede et år, hvor bliver tiden dog af?!

Men i anledningen af hans fødselsdag, så skulle han da have en kage lige efter sit eget hoved:-)
Min Mikkelmus har altid været meget glad for bamse, han kunne ligge og kigge på den længe i kravlegården og når det kom i fjernsynet blev han helt elektrisk, så selvfølgelig skulle det være en bamse bage..

Jeg havde købt en silikone form, meeeen den var ikke lige så god som jeg havde regnet med.. Kage hang fast i kanten, så den blev splittet til atomer da jeg skulle have den ud:-/, så det er lappe bunden, men det er der ingen der ser og den smagte ganske udemærket alligevel;-)

Jeg brugte drømmekage som lagkagebunde - kan varmt anbefale det, de var dejlige luftige og fugtige uhmmm.. Som fyld har jeg lavet en skildpaddecreme med hakket skildpadder og jordbær i vanilleflødecreme( vanilleflødecreme igen hehe) og så har jeg ellers bare duttet med frosting ud på med min græs til.. Frostingen drillede en hel del, frosting og varmen er bare ikke en god kombi:-/ Men alle var alligevel meget betaget over den:-D

Jeg havde selv fødselsdag to dage forrinden, så jeg havde også lavet en lidt tøsekage, dog med drengefarver, for det var jo Mikkelmusen vi fejrede:-) 

I den er det også drømmekage bunde og sø har jeg lavet en Flødebollemousse med frisk frugt vendt i flødeskum, eeeelsker flødeboller:-D Og så har jeg eller bare lavet rosetter med min stjerne tyl, tænk at så lidt kan gøre så meget..
Jeg havde købt en lysestange til lagkage og tænkte at den ville passe super godt til og så ville jeg også have en undskyldning for at bruge den hehe..

Og i traditionens tro, så skulle Mikkelmusen da også have sin egen lille kage som han kunne sidde og fedte med:-) 
En meget simpel kage som er en chokolade cupcake med Flødebollemousse på

Uhmmm det er dejligt:-D

2 kommentarer:

  1. Nice post, things explained in details. Thank You.

    SvarSlet
  2. I hope you will keep on submitting new articles or blog posts & thank you for sharing your great experience with us.

    SvarSlet