fredag den 18. februar 2011

Pandekage kage

Så er der lidt igen :-)))

Igår havde manden og jeg besøg af et vennepar og de godt, hvor højt jeg går op i dessert..

Men for at være helt ærlig, så var jeg godt nok i tvivl om hvad jeg skulle lave.. Der var mange ting, der var oppe og vende.. Men kunne ikke lige finde det helt rigtige.. Så alle bagebøgerne og internettet blev finkæmmet.. Ville gerne prøve noget nyt.. Den mandlige ven er nemlig min forsøgskanin :-D Han er en mad/dessert elsker og han er ærlig - lige sådan en jeg elsker at lave mad til :-)))Men jeg faldt over en rigtig spændende dessert - pandekage kage.. Har leget med tanken om det før, men har ikke fået gjort mere ved idéen..

Men en pandekage kage, dét kan jeg varmt anbefale.. Nøj, hvor smagte den godt!!!
Der er ca. 10 pandekager i kagen og så er fyldet skiftevis chokoladecreme, kagecreme og jordbærmousse.. Altså pandekage og chokoladecreme, pandekage og kagecreme, pandekage og jordbærmousse osv. osv. osv. Men fyldet kan jo sagtens være noget andet..
Til toppen smeltede jeg bare lidt chokolade med lidt fløde, så den ikke var så hård at skære i og sidderne er bare flødeskum.. Og der er også kommet lidt hindbær på toppen - det var det eneste jeg havde i fryseren..Men den var god - kom til, at spise et stykke til morgenmad shhh ;-)

Så den kan jeg i hvert fald varmt anbefale..

4 kommentarer:

  1. Det lyder godt nok indbydende. Jeg kunne også finde på at spise et stykke til morgenmad;-)

    SvarSlet
  2. Det var den godt nok også.. Hehe rart at høre, at jeg ikke er alene :-D

    SvarSlet
  3. I Love It den er ide er god

    SvarSlet