tirsdag den 29. marts 2011

Dåbskage..

Så skulle tante's lille fis døbes :-))) Og gæt, hvad jeg skulle lave ;-) KAGE!!!
Min svigerinde er ikke så meget til tøse-pige-ting.. Så ikke noget med lyserødt.. Hun havde en idé om, at den skulle være forårs agtig.. Grøn med en masse forskellig farvede blomster og mariehøns.. Det tog ikke lang tid, før jeg havde dannet mig en idé om, hvordan det skulle se ud..

Og sådan kom den til at se ud :-)))


Kagen indeholder mudcake med hindbærmousse, smurt op med mandelsmørcreme, overtrukket og pyntet med mmf.. Dog er babyen marcipan.. Og uhmm hvor smagte den godt, bare ærgeligt at man havde spist så meget mad, kunne ikke engang spise et helt stykke kage og det ligner ellers ikke mig ;-)


Masser af blomster og en lille fin sovende baby :-)


Lige et nærbillede.. Havde set designet "baby i en blomst" på nettet og måtte bare lave det.. Syntes det ser så sødt ud :-) Og så passede det jo super godt til blomster temaet..


Jeg har malet alle rynkerne med lidt brun farve.. Det er lidt svært at se på billedet.. Men det var et rigtig positivt resultat :-)

Marie, Marie Marolle :-) Eller som min søn siger " Edderkop" :-D

Og så lige et før billede af babyerne.. Lavede for en sikkerhedsskyld to, tænk nu hvis den ene gik i stykker :-/


Jeg var godt nok nervøs, da kagen kom på bordet.. Min svigerinde ville ikke se den før, så vidste jo ikke rigtig om den ville falde i god jord.. Men hun blev super glad for den.. Jeg tror aldrig, at jeg har fået så meget ros for en kage :-))) Så vokser man lige 20 cm - mindst ;-)3 kommentarer:

 1. Hvor er det en sød kage, den er virkelig flot, og ikke for over dekoreret. Lige tilpas :)Jeg er vild med den...
  Hygge Luise

  SvarSlet
 2. Tak for rosen.. Blev også tilfreds med den selv :-)))

  SvarSlet
 3. Sød kage - Har du brugt en form til at lave babyfiguren?

  SvarSlet