onsdag den 14. juli 2010

1 år..
...blev Tim :-) Og selvfølgelig skal det da fejres med en dejlig kage :-)

Tim's er ikke så glad for grøn, men er helt vild med blå, så den måtte meget gerne være blå, så blå blev den da ;-)

Selve idéen har jeg haft brugt før, men syntes bare den er så sød.. Det er nok fordi jeg selv er helt vild med de små badenymfer :-)


Og for første gang fik jeg prøvet chokolade lagkage bunde, syntes godt nok de drillede lidr, ellers jeg har bare fundet mig en rigtig dårlig opskrift, men det lykkedes til sidste :-) Fyldet er det sædvanlige ;-) Hindbærmousse og tobleronecreme, smurt op med vanillefrosting, pyntet og overtrukket med mmf..

Mødte Tim og Tim's mor nogle dage efter og hun syntes at kagen smagte super godt.. Var lidt bange for om det ville være lidt for tungt med chokoladebunde.. Men så længe dem, der spiser kagen er glade, så er jeg også glad :-)

Og jeg undskylder 100 x 1000 gange for, at jeg er så langsom her for tiden suk.. Men det er jo ikke fordi man har den største lyst til, at sidde og nørde den på com'en, når man kan sidde ude i haven og nyde vejret ahh :-) Så jeg håber, at jeg er tilgivet <3

3 kommentarer:

 1. Hvor er den sød - det er en super god idé, så den kan jeg godt forstå, du bruger den flere gange. Der er ikke noget skønnere end små dejlige badenumfer;o)

  Knus Line (kageslottet.blogspot.com)

  SvarSlet
 2. Den er meget meget fin! Jeg er helt vild med badeanden :)
  jeg plejer at bruge denne opskrift på lagkagebunde, der både smager godt og holder godt på formen (selv hvis man bager dem i en "figur-form")
  http://www.frkoverballe.dk/?p=1
  nederst på siden står hvordan de laves til chokoladebunde :)

  SvarSlet
 3. Tak fruwind.. Ja, de er da bare for nuttet når de er i bad :-)))

  Tak Frk. overballe.. Det er også en genganger - altså anden, syntes også den er super nuttet.. Jeg fandt en.. Eller jeg tilsatte bare noget kakao pulver og vand til den sædvanlige dej jeg plejer at lave og vupti, så havde jeg nogle lækre kakao bunde uhmm.. Men tak for opskriften :-) Det er jo altid rart med en hjælpende hånd :-)

  SvarSlet