mandag den 14. juni 2010

Dåbskage til Jonathan..

En fra min mødregruppe har fået nr. 2, en sød lille dreng.. Og søde lille Jonathan skulle døbes i søndags :-) Og ja, jeg havde jo fået kage tjansen ;-)


Hvis det var helt rigtig, så skulle Jonathan's mor selv have lavet cremen og kommet med de friske bær, hun er kok og ved lige nøjagtig, hvad hun vil have og hvordan hun vil have det, men hun havde rigeligt, at se til med mad, to børn og en mand ;-) så jeg fik æren at lave hele kagen :-D

Så det blev med friske jordbær og creme, sådan ca. ala jordbærtærte uhmm og bundene var selvfølgelig også smurt med chokolade.. Jeg tilsatte mandelessens i smørcremen og mmf'en, så den fik et pift af marcipan.....hun er lige så stor marcipan elsker som mig ;-)Jeg havde fået helt frie hænder til udseendet :-)

Og jeg vidste næsten med det samme, at der i hvert fald skulle små fødder på (hvem har ikke en svaghed for små baby fødder?).Men syntes den blev rigtig nuttet.. Men lidt ærgeligt, at der kom et hak i skoen øv øv..

5 kommentarer:

 1. WAWUUUUU hvor er den flot !!!!!!!!!!!!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Tak :-) Syntes også den blev rimelig vellykket :-)

  SvarSlet
 3. Hvor blev den da bare rigtig flot, jeg er sikker på at den gjorde lykke hos morkok såvel hos alle de andre gæster :))

  SvarSlet
 4. -og morkok, var yderst tilfreds. Mums den var lækker, lige min smag. Der er ingen trivl, det blev den helt rette kombination!! Synd vi ikke skal bruge flere dåbskager;-) Knus til dig min ven, Carina

  SvarSlet
 5. Jeg er rigtig glad for, at den faldt i din smag morkok ;-) Så må du få nogle flere børn ;-) Jeg gør det med glæde igen - og så hvis det ikke er barnedåb..

  SvarSlet