tirsdag den 5. januar 2010

Sønnens 1 års fødselsdag :-)

Så blev min lille baby 1 år, hold da op tiden er gået stærkt..

Men selvfølgelig skulle det da fejres med kage....masser af kage uhmm..

Han fik sin helt egen, sådan skal det jo være.. Gik lidt og var i syv sind om det skulle være en almindelig lagkage, sådan en med kagecreme, syltetøj og flødeskum eller om jeg skulle lave en kage med mousse og MMF.. Jeg valgte det sidste.. Han kan jo lige så godt lære fra start af, at spise sådan nogle kager ;-)
I hans kage var der sød jordbærmousse og flødechokolade creme.. Den var overtrukket med MMF og pyntet med blå frosting i kanten..

Vi havde dino tema, så selvfølgelig skulle han have en dino kage, den blev ikke helt som jeg ville have den, ville gerne have haft den mere rund.. Men da jeg tog den ud af skålen, var det jo lidt forsent.. Så syntes mere, at det ligner, at det har spist list for meget :-D, men ellers så syntes jeg at det blev vellykket..


Der er hindbærmousser og tobleronecreme i.. Den er smurt op med vanilie frosting og overtrukket med MMF..

Den sidste kage skulle slet ikke have set sådan ud.. Jeg havde bestil et billede af han i ris papir til kagen, men det kom aldrig, selvom de lovede at det var ekspres levering, så øv øv for mig.. Så måtte jo i sidste øjeblik være lidt kreativ..


Opringelig skulle der havde været røde, lyse- og mørke blå stjerne på kanten, for på billedet havde han en molo bluse på med røde, lyse- og mørke blå stjerne på, så det ville jo være lidt sjovt og så lave pynten ens.. Men sådan skulle det ikke være denne gang :-(
Men indholdet var jordbærmousse og baileysmousse uhmm.. Den blev smurt op med vanille frosting og overtrukket med MMF.. Den blå kant er farvet frosting..

Jeg var nødt til, at smøre kanten med et ordentligt lag frosting.. Jordbærmoussen var ved, at skvatte sammen, så den fik ellers et ordentligt lag og så ind i køleskabet.. Blev bare lidt for utålmodig.. Havde jo en masse at se til med kager, boller, kakao, søn, hund og manden :-D

2 kommentarer:

  1. IHHH nogle flotte kager...og TILLYKKE med sønnen ;-)

    Hilsen Mette / mettes kagedrømme

    SvarSlet
  2. Taak :-) for begge dele :-)))

    SvarSlet