søndag den 20. december 2009

Endnu en fødselsdags kage..

Så.. Det var den sidste kage i den her weekend, pyha siger jeg bare..

Tja, der er ikke så meget at skrive om.. Der er nøjagtig det samme i - hindbærmousse og tobleronecreme osv.. Den er lige nøjagtig magen til den anden, den er bare pyntet anderledes - pænere..




Var ikke lige så stolt over den igår, må jeg nok indrømme.. Overvejede at undlade, at ligge billederne ind af den, men det ville jo også være lidt snyd.. Det kan jo ikke være lige pænt hver gang..

Lige et billede af den anden lilje jeg har lavet.. Syntes godt nok der var kamp til stregen med dem.. Ville have lavet fire, men det blev altså kun til to..

lørdag den 19. december 2009

1 års fødselsdagskage..

En fra min mødregruppes datter bliver 1 år i denne weekend og jeg havde fået kagetjansen :-) De skulle både bruge en kage til lørdag og søndag, så der er nok, at se til.. De skal nemlig også lige have et par ostekager oven i hatten..

Jeg fik frie hænder, de havde kun ét krav.. Der skulle være en lilje på, da hun hedder Lilje.. Så der kom jeg på lidt af en prøvelse.. Det var i hvert fald ikke lige til.. Men som de kloge hoveder siger, det kan heller ikke være lige let hver gang..




Jeg havde mine ideér om hvordan den skulle se ud, og den ligner bare slet ikke sådan som jeg havde forstillet mig den :-/ Så er ikke helt tilfreds med den..


Fyldet er hindbærmousse og tobleronecreme uhmm, den er smurt op med vanille frosting og overftrukket med MMF, liljen er også lavet af MMF, men tror næsten gang - hvis der blever en næste gang, så skal jeg prøve med sugapaste..


Håber de bliver glade for den, er lidt spændt på, at se hvordan den til imorgen kommer til, at se ud..

fredag den 18. december 2009

God jul!!

Så stod den på kage igen :-)))


Det er ikke fordi, der er så meget jul over den.. Jeg var bare helt tom for ideér.. Havde ikke den største lyst til, at sidde og lege med MMF'en, så det blev den nemme udvej den her gang, men så fik jeg prøvet noget andet end det jeg plejer..



Låget er af marcipan.....og hold da k*** hvor det dog driller.. Havde lige glemt det.. Så der blev jeg lige bekræftet i, at MMf/sugarpaste er 100 gange nemmere, at arbejde med..


Jeg smurte kage op med chokolade smørcreme og derefter sprøjtede jeg det i langs kanten med en 'kurve'-tyl.. Det var meget rart, at på prøvet den af..


'blomster' på den øverste kant er også chokolade smørcreme, og det er med en 'blomster'-tyl, midten af blomsterne er sølv sukkerkugler..


I selve kagen er der købe lagakagebunde......jep, den blev den dovne manér :-) med jordbærmousse og baileysmousse.. Og det var da ren guf..


Jeg kunne sagtens have spist baileysmousse uden noget, uhmm den var god..