tirsdag den 25. august 2009

Kage til mødregruppen :-)

Endelig fik jeg lov til, at bage lidt igen :-) Og denne gang er det chokolade uhmm.. Elsker chokolade..
En fra min mødregruppe er ikke den største fan af chokolade og hun er på ferie den her gang, så nu skal der laves noget med chokolade i stor stil..

Har valgt at lave chokolade muffins med mini skildpadder indeni og chokoladestykker på toppen, uhmm de er bare gode..

De her muffins falder altid i god jord..




Selvom det ser sådan ud, så er det ikke kun lys chokolade, der er på toppen.. Der er to stykker mørk og et lys chokolade..

Uhmm jeg glæder mig til imorgen..

lørdag den 15. august 2009

Fødselsdagskage

Vi skal ud at spise i aften og jeg fik lov til, at lave en kage.. Havde hørt i min lille øresnegl, at den ene havde fødselsdag igår, så syntes at det ville være lidt sjovt, at lave en surprise-fødselsdags kage.. Havde købt en masse nye udstikkere, så gik i krig.. Det hele skulle jo prøves på én gang..



Der er hindbærmousse og tobleronecreme i kagen.. Kagen er smurt op med frosting, pynten er sugarpaste, overtrækket er halv sugarpaste og halv marcipan og kanten er også frosting.

Lavede med vilje med tolblerone og hindbær, 4 af de personer som kommer i aften, kunne ikke komme med til min søns barnedåb, så ville lave den, så de kunne smage den vidundelige kage..

fredag den 14. august 2009

Lagkagebunde

Har rigtig været igang i køkkenet igår..

Jeg plejer, at være den dovne der køber lagkagebunde, men skulle bruge en kage, der var lidt større, så fandt en opskrift hos Kagekonen og så var det ellers at gå igang.. Det drillede lidt, må jeg nok indrømme.. Dejen var blevet skæv i ovnen, så måtte rette den lidt til først og den første bund gik der hul i, men det kunne "lappes" med det overskydende, så det gik..


Smagte lige på det overskydende og må nok indrømme, at der er mere smag i end dem man køber.. Så glæder mig til, at smage kagen..

Min søns dåbskage..

Min søn blev døbt i Maj.. Jeg ville selv bage kagen, men jeg kunne ikke finde den helt rigtige og havde lavet rigtig mange kager, så jeg opgav og bestilte en hos bageren.. En uge inden dåben faldt jeg over en opskrift og jeg måtte bare prøve den af på min mødregruppe og den var et hit! Den smagte bare godt.. Så måtte jo afbestille den hos bageren og selv gå i krig alligevel..





Det her er min "prøve" kage til mødregruppen.. Den indeholder tobleronecreme og hindbærmousse.. Og er pyntet med sugarpaste.. Min første sugarpaste kage..


Og sådan kom dåbskagen til, at se ud.. Ville have noget med dyr, for min søn har en uro med et lam, en gris og en ko.. Godt nok passer en elefant ikke sammen med de andre dyr, men hans ynglingslegetøj er en elefant, så det var jo åbenlyst.. Hans navn og dåbsdato er ikke blevet særlig pænt, men lige der skulle det gå rigtig stærkt..


Og så lige et billede af den lille topfigur.. Har set designet her på nettet et sted, men kan ikke huske hvor.. Kagen er også lavet af tobleronecreme og hindbærmousse og pyntet med sugarpaste..

Endelig..

Endelig fik jeg taget mig sammen til, at få min egen side.. Har længe ville ordne det, men tiden går lidt for stærkt nogle gang.... især når man har en lille trold..
Jeg glæder mig til, at komme rigtig igang med den her side.. Så skal jeg bare lige huske, at tage billeder af de kager jeg bager.. Jeg bager sådan ca. hver tirsdag.. Skal i mødregruppe om onsdagen og vi skal jo have noget godt til kaffen..