torsdag den 3. oktober 2013

Sønnens dåb

Uhhh der var masser af kager til sønnens dåb - me like!! 

Da folk kom hjem til os efter kirken, ventede de her på dem 
 
Peanutbutter cupcakes med chokoladefrosting
og omvendt, chokolade cupcakes med peanutbutter frosting - er en sucker for peanutbutter :-D og de smagte fremragende!! Jeg havde nogle helt specielle til mig selv der var ren peanutbutter, peanutbutter cupcakes med peanutbutter frosting uhmmm :-D

Efter maden fik vi kage igen..  Og der stod den på cheesecakes og brownie med vanilleskum og crunch mums 


Det var bare så ærgerligt.. Brownien var stenhård, så den næste ikke kunne spises :-( Den er næsten lavet kun på chokolade og den havde stået i køleskabet, så jeg nåede ikke at tage den ud i god tid så den lige kunne blive tempereret.. Så den var lige så hård som når mørk chokolade har ligget i køleskabet øv øv, men tilgrngæld så guffede jeg stort af den dagen efter - hvor den stod ude på køkkenbordet hehe..

onsdag den 2. oktober 2013

Kageopsats


Jeg var kommet på den gode idé at lave nogle kage opsatser selv til sønnens dåb..
Havde fundet nogle flotte tallerkner på loppemarkeder (de sorte er vores hverdags service) som jeg limede fast til nogle små tynde glas og voila to kageopsatser til en billig penge :-)


Mascarpone

Så fik jeg endelig prøvet det - hjemmelavet mascarpone.. Og det jo bare super godt og det blev et fantastisk resultat.. Hold da op hvor var det nemt.. 

Jeg laver rigtig tit cheesecake og det bliver jo lidt dyrt i længden, så begav mig ud dette oplevelse..

Det tager ca 24 timer at blive færdig og så er den klar, den står faktisk og passer sig selv i køleskabet :-) Lige et hurtigt opkog, citronsyre opløses i vand og så i køleskabet..

Jeg brugte 4l. fløde og der kom 2,5 kg mascarpone ud ad det..