onsdag den 29. maj 2013

Crunch kage

Hold nu op en kage jeg lavede i weekenden.. Den var der virkelig gods i - på den gode måde ;-) 

Kagen består af brownie, smeltet marshmellows og en crunch topping.. Var lidt bange for at den ville blive for chokolade agtig, men hold da op hvor smagte den godt og det var rigtig lækkert med crunch'en på toppen, der havde en snert af peanutbutter smag uhmmm.. Den var dog lidt besværlig at spise pga de smeltet marshmellows, de er jo seje.. Så den skulle helst spises med kniv og gaffel.. 
Men det var i hvert fald en ren 10'er i smag :-)

lørdag den 18. maj 2013

Lagkage


Så blev der lavet lidt kage igen.. Der er langt imellem dem.. Jeg kan gå og få helt abstinenser efter at lave kager :-D Men men men men det er jo ikke det sundeste i verden og med min søde tand, så er det meget farlig ;-) 

Nå men manden og jeg fik besøg af et vennepar og jeg havde sagt til manden for langt tid siden, at næste gang det var vores tur til at holde middag, så skulle vi have lagkage uhmmm..

De kom forbi til frokost for et par uger siden - de skulle lige sige hej til den lille nye <3

Og så kom der kage på bordet :-) Kagkage med hindbærmousse og tobleronemousse og de var vilde med den.. Jeg har ikke gjort meget ved den, bare flødeskum på siderne og chokolade glasur på toppen og selvom den ikke syner af meget, så smagte den altså godt..