torsdag den 28. februar 2013

Kage date :-)

Det er ikke nogle kager jeg har lavet, men blev simpelthen nødt til at ligge et billede ind af alle de vidunderlige størrelser..

Jeg var på en kage date med min lige så kage tossede veninde ;-) Og der var simpelthen vidunderligt.. Gud hvor smagte de godt!!!



Fødselsdags kager

Så kom hele familien og fejrede den store 4 årige dreng.. Og ja, han har bestemt for langt tid siden hva han skulle have af kage til idag.. En kage med mq Queen og Finn mc misile, utroligt man kan være så bestemt i den alder ;-)

Men som herren ønskede, så selvfølgelig fik han det.. Selve kagen er hvide lagkagebunde med frisk frugt og flødebollemoussr - hvilket han elsker.. Jeg "pyntede" med flødebollemoussen.. Efter jeg er blevet gravid igen, så er jeg ikke helt venner med det der søde smørcreme og mmf :-/ og min søn var pænt ligeglad om det kom på, bare han fik sit billede på.. Så det blev uden..

Jeg havde også lavet nogle gulerods cupcakes, da det også er en af sønnens favorit kager.. Meeeen det var nu kagen, der blev spist :-D

Sønnen's fødselsdag

Så havde min store dreng 4 års fødselsdag :-o Hvordan i alverden er han blevet så stor, så hurtigt?! Men han holdt fri fra børnehave på selve dagen, så vi kunne hygge bla. med at lave kage til børnehave - han elsker også at bage og Gud hvor er det dejlig ;-)

Min dejlige dreng har siden sommer snakkede om hvad han ville have med og det fik han.. En kagemand lavet af kanelsnegle, selvfølgelig med glasur og slik på ;-) hehe.. Den lille sukkergris <3

Han var meget stolt af den og den faldt i rigtig god jord..



Guffekage

Havde længe gået og leget med den tanke om, at lave en kage ala frisk frugt med råcreme, uhmmm elsker frisk frugt med råcreme..

Jeg lavede en bund som i en jordbærtærte.. Mørdej og fyldte den med en marcipanmasse, et lag smelter chokolade og så råcreme på og frisk frugt efter eget valg og lige prikkeb over i'et, så kom jeg lidt chokoladespåner på toppen.. Den var altså god, den var rigtig god..

Endnu en kage, der varmt kan anbefales uhmmm..

Dåbskage til Asta..

Et af vores vennepar's søster skulle gave døbt sin lille fine baby datter :-) Og jeg skulle stå for kagen :-)

Det var faktisk datterens mor, der havde arrangeret det, så hun vidste ikke noget hehe ;-)

Men moren vidste godt hvad hun ville have.. Kagen skulle være beige, med lilla blomster, en sovende baby på toppen, bånd forneden af kagen.. Så jeg skulle faktisk bare så igang - skulle ikke bruge så meget tid på forberedelser..

Men den blev som ønsket..
Kagen indeholder hvide lagkage bunde, hindbær- og toblerone mousse ;-)




tirsdag den 26. februar 2013

Bryllupskage til svigerinden..

Jeg er lidt langsom, den her kage er fra september :-s Men hovedsagen er, at det kommer på min blog før eller siden :-D

Så skulle svigerinden giftes :-))))) Og (selvfølgelig) ;-) var det mig, der skulle lave kagen weee :-))))

The bride to be ønskede, at kagen skulle være med hvide lagkagebunde, hvid chokolade mousse med knas og passionsfrugt mousse, både i snørcremen og mmf'en er der tilsat mandelessens..

Som kagen viser så var deres tema hvid, sort og sølv.. Så det blev arbejdet ind i kage - meget taknemmelige farver ;-) Jeg havde helt frie hænder med pynten, så der blev leget lidt.. Men én ting jeg havde kamp med, det var da jeg skulle skrive deres navn.. Det kan jeg godt nok ikke når det er i den vinkel, det tog mig mange forsøg for at få det bare lidt nognelunde..

Men bruden og gommen var mere end tilfredse, både med pynten og smager.. Smagen kan jeg dog ikke snakke med om, kan ikke fordrage hvid chokolade og fandt ud af at passionsfrugt mousse heller ikke er min kop te :-{ Men så længe de var glade, så er jeg glad :-)