søndag den 26. august 2012

Endnu en gå på ferie kage..

Jeg har længe fået stik bemærkninger fra mine kollegaer mht min jordbærtærte :-))) De er syge for at smage den.. Det er ikke allesammen der har haft tænderne i den :-D

Men forbarmede mig og lavede en..

Det var dog lige før, der ikke var nok - grovædere :-D

Lavede også to mini jordbærtærter til sønnen og mig uhmm.. Vi skulle jo lige smage om det var man kunne servere ;-) hehe.. Har godt nok ondt af min mand, at han ikke kan lide marcipan.. Han går glip af noget godt :-D

Ostekage uhmm..

Den bedste kage ever.. Den ser ikke ud af meget, men hold da op, hvor smager den godt :-)))

Går på ferie kage..

Så blev det tid til at give kage på arbejde.. Jeg havde slået mig sammen med en kollega - hun gider ikke bage, så hun ville hellere betale sig fra det :-D

Kage består af, drømmekage med marcipan, penslet med mørk chokolade, vanillecreme og kogte afkølet hindbær.. Den smagt nu godt, men gør alt med marcipan ikke det ;-)

Frisk kage..

Jeg skulle have besøg af min kære kageglade veninde her i weekenden og som altid skulle der selvfølgelig kage på bordet..

Min kære mand skulle samme dag havde mandeaften - uden kage, men den idé holdt ikke længe ;-) hehe.. Så det blev til to kager af samme slags..

Jeg har en rigtig sød borgere på mit arbejde og hun er ved at drukne i brombær, så hun kastede dem nærmest i hovedet på mig, da jeg sagde at jeg skulle lave kage med friske bær :-D Det var jo lækkert og billigt..

Kagen har jeg lavet før.. Det er en mandel marengs bund med en syrlig creme og så frisk frugt.. Den smager bare gude skønt.. Mums mums mums

Bryllupskage..

Så kom der lidt gang i bageriet igen :-))) En af mine kollegaers søn skulle giftes i lørdags.. Hendes søn havde set en kage jeg tidligere havde lavet og den måtte gerne ligne den.. Så den blev hvid med røde roser..

Selve kagen indeholder det obligatoriske, hindbær og toblerone mousse ;-) Den falder jo altid i god smag :-) Den blev smurt op med mandel smørecreme og overtrukket med mandel mmf..

Min kollega ville selv sørge for en bryllups figur, derfor ser den lidt bar ud på toppen..

Er spændt på imorgen, der får jeg af vide om den faldt i parrets smag :-s

Og bær over med mig, hvis det bliver et mærkeligt indlæg.. Det første indlæg via. iPhone :-s