tirsdag den 24. januar 2012

Hello Kitty

En fra mit arbejde havde lagt billet ind hos mig til hendes barnebarns 6 års fødselsdag..
Vi havde snakket lidt frem og tilbage om, hvad hun kunne lide osv.. Hun var så en rigtig Hello Kitty pige.. Så der blev smække en Hello Kitty kage sammen..


Jeg havde fået en frie hænder og min kollega ville absolut ikke vide noget som helst, hun ville overraskes..

Jeg var lidt i tvivl om fyldet, for det var jo en "børne" kage.. et ville jo være noget skidt, hvis fødelaren ikke kunne lide sin egen fødselsdags kage :-s

Men for nogle år siden prøvede jeg en flødebolle mousse og tænkte at den ville være perfekt og den smager fremragende ;-) Og så kom der også en let syrlig hindbærmousse - ikke så syrlig som jeg plejer at lave den..


Og jeg siger overhovedet ikke at jeg er den bedste - absolut ikke, men man kan godt se fremgange fra den første kage til nu :-D Og jeg er meget godt tilfreds med den :-p


Og det var min kollega og hendes barnebarn også.. Hun snakkede om den i flere dage :-D Hendes barnebarn blev dog lidt ked af det, hun ville gerne havde haft Hello Kitty af kagen, men den var jo nærmest limet fast..

Hov hov, glemte lige....

Ups glemt lige.. Den her blev også serveret til sønnens fødselsdag..



Det bedste ostekage ever.. Heldigvis var det er et stykke tilbage, som sønnen og jeg guffede i os :-D

Sønnens fødselsdag

Så blev der inviteret til fødselsdag og kage skal der jo til ;-)

Min dejlige dreng er helt vild med Mc queen - hvilken dreng er ikke det :-D Så han fik sig en Mc queen kage.. Og han havde helt selv valgt billedet :-))

Han kunne godt nok ikke holde fingerene fra den.. Han havde lige været en tur i køleskabet og pille ved den, så den ene side smattede sammen, heldigvis kunne det reddes :-s Meeen man kan godt se det, hvis man kigger efter :-s


Denne her kage blev heller ikke overtrukket med mmf, da sønnenmanden heller ikke spiser det og det skulle jo være en kage efter hans hoved :-)))

Kagen er en jordbærtærte lagkage uhmm.. Det smager altså bare guf!!!

Men glad blev han for kagen :-)

mandag den 23. januar 2012

Sønnens fødselsdag

Så blev min dejlige dreng 3 år.. Hele 3 år, hvor bliver tiden dog af?? :-s

Men han skulle have noget lækkert med i børnehaven, så vi gik igang med at bage en masse boller, så han kunne få en bolle kagemand med.. Og hvor er det altså hyggeligt, at lave sådan noget med børn/barn.. Der røg lige så meget slik i munden som der gjorde på kagemanden :-D Han guffede i stor stil :-D


Og hold da op, hvor de guffede i børnehaven..

En genganger

Så blev det en genganger - pandekage kage uhmm :-)))

Min kageglade veninde skulle have været på besøg, men hun uheldigvis nødt til at melde afbud pga. stormen vi havde.. Dumme dumme dumme storm!!!

Men hun havde sukket lidt efter pandekage kagen og selvfølgelig skulle hun da have en pandekage kage..

Jeg havde lavet lidt om på fyldet.. Det er jo efter ens egne smagsløg.. Men den her gang havde jeg kommet nutella mousse, kagecreme og syltetøjs mousse i.. Det smagte rigtig godt, men den første jeg lavede smagte endnu bedre :-D


Den ser ikke ud af så meget, da jeg ikke gad at lave mere ved den efter jeg fik hendes besked.. Men så fik manden, sønnen og jeg guffet hele den weekend - vi spiste det hele :-D

Men det er en kage jeg varmt kan anbefale..

søndag den 22. januar 2012

poker kage


Min kære mand skulle holde poker aften og ville gerne blære sig med en kage :-D

Så selvfølgelig skulle han da have en kage :-)

Kagen var rimelig enkel, da han kun ville have et billede på.. Så den blev bare grøn med et billiede og han ville ikke engang have, at den blev overtrukket, for han bryder sig ikke rigtig om mmf'en.. Så den var jo rigtig rigtig rigtig nem..

Kagen indeholder en guldbar chokoladekage med nødde stykker og hindbærmousse, bundene havde jeg penslet med mærk chokolade.. Heldigvis var der et stykke til overs og den smagte super :-)

Og min mand fik blæret sig i stor stil :-D :-D :-D

Hygge kage

Hygge kage med veninden.. Havde glædet mig til at prøve denne her kage, den så bare så lækker ud, så var det jo godt at min veninde kom på besøg ;-)

Efter min personlige mening, så er det alt for meget chokolade.. Min veninde var rigtig glad for den, så det er jo smag og behag..
Som på billedet så er det en flækket chokolade kage med ostecreme og bærsymfoni, der er kogt op med lidt maizena og på toppen er der en lag chokolade.. Der kunne godt havde været mere syrlig fyld i til, at opveje den tunge chokolade.. Men så længe min veninde var glad, så er jeg også glad :-)
En nøgen kage er ikke helt det kønneste, så der kom nogle vaffelrør i siden..

prinsessekage..

Så er jeg på banen igen efter en lille pause fra nettet - men dog ikke fra kagerne.. Så her er der lidt igen..

Lilje havde fødselsdag og hun er stadig en lille prinsesse, så endnu en gang skulle hun have en prinsesse kage..
Jeg havde lidt kamp til stregen med luft fugtigheden.. Jeg havde lavet en diadem i fondant, men den tørrede aldrig og faldt helt fra hinanden den dag jeg skulle bruge den.. Så samme dag måtte jeg hurtigt lave en krone, men lige så stille og roligt blev den også blødere og blødere :-s

Men jeg fik da prøve, at lave blonde kant og en kæmpe sløjfe - der også gerne ville glide ned af kagen..



Kagen indeholder det traditionelle - hindbærmousse og toblerone mousse..