søndag den 25. april 2010

Lambeth kursus med Sif..

Hold da op, hvor hun kan..

Det kostede en del, men syntes godt nok at pengene var givet rigtig god ud.. Lærte da nogle ting..


Og så fik jeg prøve kagen med hjem :-))) Så kan jeg rigtig vise mine talenter frem :-D Det kræver vist lidt øvelsen, men nu skal man jo begynde et sted.. Og når man tænker over, at jeg ikke har prøvet den teknik før, så er jeg da rimelig stolt..


Glæder mig til, at lave endnu en Lambeth kage :-)))

Min helt egen fødselsdagskage :-)

Ja, så blev det min fødselsdag :-} Et helt år ældre puha..

Men kage skulle der jo til.. Det blev kun en lille en, gad ikke lave en stor også smide halvdelen ud.....for når man er på kur går det altså ikke med alt det kage :-D

Sønnen havde været syg hele ugen, så orkede det faktisk ikke rigtig.. Så den blev ikke overtrukket med mmf..


Men men men den er med købe bunde fyyyy :-D Den er med ananas/mango/fersken mousse og flødechokolade mousse med hakket hasselnødder uhmm.. Den var dejlig frisk.. Havde bare smurt den op med kakao smørcreme, bare lige for at prøve noget andet..

Men ellers så er det bare en ganske enkel kage :-)

lørdag den 10. april 2010

Hov hov glemt lige....


...mit forsøg :-}

Da jeg havde smidt den første portion banan cupcakes i ovnen og stadig havde lidt dej tilbage, kom jeg i tanke om de regnbue farvede muffins jeg har set.. Syntes de ser så fantastiske ud :-))

Greb fire skåle og blandede ellers dejen med blå, grøn, rød og gul..

Var spændt på om farverne var i lag eller om de var blandet helt sammen, men syntes faktisk rigtig godt om resultatet..

Med muffinsforme


Uden muffinsform


Min mand var lidt skeptisk overfor dem.. Han bryder sig ikke rigtig om farvede kage, han syntes det minder for meget om bladan kage og det kan han ikke fordrage.. Men han fik da sig lille overraskelse, når de smagte af banan :-D

Cupcakes til mødregruppen..

Jeg (og sønnen selvfølgelig) skal i mødregruppe imorgen weeee :-))) Vi glæder os..

Og ja, jeg er jo kagebageren, så kage skal der til.. Plejer, der ikke at skulle være kage, når man skal hygge ;-)

Og det blev til banan cupcakes med ostecreme topping.. Uhmm og de smager rigtig godt, har været i dem ups :-)


Ville gøre lidt ekstra ud af dem, så de fik et par blomster på som jeg havde i gemmerne..



Glæder mig til vi skal have dem imorgen :-))

søndag den 4. april 2010

Påskekage..

Så skulle Christina bruge en kage igen :-)) De skulle holde påskefrokost for familien, så en påskekage skal der jo til :-)


Syntes den var rigtig hyggelig at lave.. Vidste med det samme, at der skulle en kylling på toppen.. Og det blev da bare lidt for nuttet (man må godt rose sig selv nogle gange ;-) ).


Og endnu engang fik jeg lov til, at gå lidt amok med min græs tyl - eeelsker den!!

Den glinser en hel del, det ligner at den er våd, men det er den altså ikke.. Kan ikke rigtig forklare det, skyder skylden på de mærkelige lys forhold ;-) hehe..

Men det er bedre end ingenting..
Hendes mand kom og hentede den lige pludseligt, så nåede ikke, at tænke på at tage billeder.. Så måtte lige hive ham og kagen ud af bilen igen :-D men jeg fik mine billeder..

Kagen er med hindbærmousse og tobleronecreme, smurt op med vanillefrosting, overtrukket og pyntet med mmf..

Jeg håber de bliver glade for den..

Og god påske c",)

fredag den 2. april 2010

Guf til påskefrokost..

Det blev ikke kage idag..

Manden bestilte desserten.. Han ville have bailey mousse, så det måtte jeg jo lave :-) ......ikke fordi jeg har noget imod det uhmm..

Men hvis det havde været op til mig, så havde jeg bare smækket en dej sammen og lavet nogle muffins, syntes jeg har lystet til muffins det sidste stykke tid..

Men jeg har sagt det før og jeg siger det igen, nøj hvor smager bailey mousse dog bare godt!!


Da jeg kom ind i det lokale supermarked blev jeg mødt af en dejlig jordbær duft, så kunne ikke dy mig.. Købte nogle friske jordbær, der kunne pynte på toppen..

Endnu en kage til Valdemar..

I sidste weekend skulle jeg jo også lave en fødselsdagskage til Valdemar :-))

Har bare ikke orket, at ligge billeder herind.. Det tager nogle gange lidt for langt tid med mit kamera :-/

Men men men selve udseendet på kagen skulle være en hemmelighed.. Jeg havde gået og leget med tanken om, at der skulle være et billede af ham..

Valdemar og hans mor havde fornylig været til det der lego world(tror jeg nok det hedder) og der havde hun taget nogle billeder og de billeder var på fødelsdags invitationerne, så selvfølgelig skulle der da være legoklodser på :-))


Det tog faktisk ret lang tid, at få alle de "legoklodser" på siderne.. Men havde sat i mig hovedet, at de skulle være over det hele, så sådan skulle det være!!


Kagen indeholder bærsymfoni mousse og tobleronecreme, smurt op med vanillefrostning, overtrukket og pyntet med mmf.. Billedet er af rispapir, og ja, så kom der en kant med frosting rundt om..

Det drillede mig faktisk lidt.. Jeg lagde det på og begyndte at sprøjte frostingen ud og da jeg var færdig var det stadig helt plant.. Kagen kom i køleskabet og efter et stykke tid kiggede jeg til den og der havde billedet hævet sig som om der var nogle store bobler nede under :-(( Prøvede at glatte dem ud så godt jeg kunne, men det var stadig ret øv..

Spurgte Valdemar's mor hvordan den var, da de skulle have den og der sagde hun, at ikke bulede op.. Så det kan jeg ikke rigtig forklare..