lørdag den 28. november 2009

En fødselsdagskage..

En fra min mødregruppes børn havde fødselsdag i weekenden, så slog lige til med en kage :-)Den skulle være univeral, da det var både til en dreng og en pige, så det gik ikke med en lyserød kage med en masse blomster ;-)


Så måtte gå lidt i tænkeboksen......og blev så den her kage jeg kom frem til..




Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg faktisk at den blev rigtig nuttet :-)


Og syntes den er rimelig universal, der er både lyserød og blå :-)


Der er det classiske indhold i, hindbærmousse og tobleronecreme.. Den er smurt op med vanille frosting og pyntet med MMF.. Alt på kagen er spiseligt, badekarret er også lagkage..

onsdag den 25. november 2009

Den sidste gang...

i mødregruppen inden jeg starter på arbejde....ellers rettere sagt, uddannelse.. Den aller sidste kage, det bliver godt svært og mærkeligt, at man ikke skal bage hver tirsdag.. Kommer i hvert fald til, at savne det.. Håber jeg kommer i en klasse, der godt kan lide kage ;-) hvis jeg kommer til, at orke det..

Men siden det var sidste gang, så syntes jeg at det skulle være noget anderledes end "bare" en slå-sammen kage.. Så det blev til en dejlig lagkage med hindbærmousse og tobleronecreme uhmm..

Syntes den skulle være lidt anderledes, så det blev til........




......et øje..

og hvor smagte det bare godt.. Jeg har smurt kagen op med vanillefrostning og så ellers pyntet med MMF, kanten er også frosting..

Ostekage med brownie bund..

Endnu en kage til mødregruppen.. Vi har i hvert fald forstand på, at hygge os :-)




Den lå godt nok tungt.. Ikke lige min smag.. Syntes bunden var alt for klisteret og så syntes jeg, at der hører bær til ostekage, men det er jo en smags sag.. Men nu er jeg heller ikke den bedste ostekage spiser..

Så den kommer jeg nok ikke lige til, at lave igen..

Snickers cupcakes..

Til min skønne mødregruppe :-) ........ og Nikolajs dagpleje mor :-)

Uhmm elsker snickers og de her smager bare sååå godt.. De er rigtig farlige, for de smager af mere..




Plejer, at bage det som en hel kage, men tænkte at jeg ville prøve noget andet.. Og det blev de ikke dårligere af..

mandag den 16. november 2009

En hjælpende hånd..

Min veninde laver også kager med sugarpaste og denne gang er det en dåbskage..


Hun havde brug for lidt hjælp.. Hun er gravid og kan ikke udstå lugten af sugarpaste, og selvfølgelig giver man da en hjælpende hånd :-)



Det lyserøde har jeg lavet og det lilla har min veninde lavet..
Der er lidt forskelligt.. Der er nogle bitte små blomster, hjerter, hendes navn og dato for dåben, sommerfugle, sløjfer og en sut..


Hun snakkede om, at hun ville gerne lave en stor sut, men det var ikke lige lysten der værkede hos hende, så jeg har lavet en surprice kæmpe sut til hende.. Hun kommer og henter pynten idag, så er lidt spændt på, at høre hvad hun siger :-)






Er spændt på, at se hvordan den kommer til, at se ud..

fredag den 6. november 2009

Dåbskage..

Den her gange havde jeg fået æren af, at lave en dåbskage til min venindes, venindes søn - Asger..

Temaet var grønt og kage skulle være simpel.. Asger's mor havde kigget på min blog og kunne godt lide legetøjet, så selvfølgelig skulle der legetøj på :-)




Har længe gået og tænkt på, at lave en lidt anderledes baby - man vil jo gerne prøve lidt forskelligt hver gang, og syntes det kunne være rigtig sødt med en lille baby, der ligger og leger med sine fødder..



Fyldet er hindbærmousse og toblernecreme uhmm.. Hjemmebagte lagkagebunde.. Kagen er smurt op med vanillefrosting og betrukket med MMF, pynten er også MMF og kanten er også frosting..


Jeg håber kagen falder i deres smag, når de sætter tænderne i den imorgen..