fredag den 25. september 2009

Tøse-hygge-kage..

Så stod den på tøse-hygge idag :-) og selvfølgelig skulle der kage på bordet.. Hende vi var hos havde også bagt, hun havde bagt kanelsnegle med revet æble, anderledes men bestemt ikke dårligt.. Spiste da nogle stykker ;-) og var så heldig, at få nogle med hjem, men de er blevet spist uhmm..

Jeg havde muffins med.. Nærmere betegnet peanutbutter-muffins med oste creme topping.. De var bare rigtig gode.. Dejligt med lidt utraditionel kage.. Dem skal jeg helt klart lave igen snart..

Var lidt mistroisk, de lignede ikke rigtig noget da de kom ud af ovnen.. Jo de lignede noget, der ikke smagte af noget.. Duftede til dem op til flere gange og kunne svagt ane peanutbutteren.. Men blev positivt overrasket oven dem, da jeg satte tænderne i dem.. Og det er ekstra delikat, da der er nogle hele stykker peanut i........elsker peanutbutter.

onsdag den 23. september 2009

Cupcakes til de skønne mødre..

Efter barnedåben havde jeg en hang til den hindbærmousse, så lavede nogle mudcake-cupcakes med hindbærmousse oven på uhmm.. Havde nogle blomster i overskud, så der kom en blomst på og en klat frosting i midten..
'
De kan varmt anbefales..

Hvad blev navnet....

....Mille..
I weekenden stod den på barnedåb og dåbskage til vores venners lille pige, Mille.. Havde fået æren af at lave kagen og det kunne jeg jo ikke sige nej til..

Fik frie hænder, så fantasien kom på arbejde.. Istedet for den traditionelle lyserøde farve, var deres farve rød, så ville gerne have lidt rødt med på kagen.. Det blev en tre-etage kage med hindbærmousse og toleronecreme..
Selve kanten blev ikke helt som jeg havde håbet på, selvom den blev smurt med smørcreme op til flere gange, for at sige det mildt så drille den lidt.. Men den blev da færdig..
Alle figurene, på nær skoene, tal og bogstaverne, er lave af MMF og skoene, tal og bogstaverne er lavet af sugarpaste.. Kagen er betrukket med MMF, det er første gang jeg arbejder med MMF.. Vil sige, at MMF og sugarpaste er gode på hver deres måde, men MFF smager helt klart bedst og det er mere blødt at tygge i..
Selve topfiguren er en sparebøsse som manden og jeg fandt da vi var på ferie, lavede "bare" en baby og satten den oven i..

Lagkagebundene er hjemmebagt og rundt i kanten har jeg sprøjtet med lidt frosting, for at få et pænere finish

onsdag den 16. september 2009

Min dejlige mødregruppe......

....skulle da have kage igen idag :-)

Mine tre dreng og jeg var en tur i skoven i lørdags.. Manden var på Karl Johan svampe jagt og jeg var på brombær jagt.. Det blev så til, at manden samlede brombær og jeg samlede Karl Johan svampe :-D

Har længe gået og ville bage noget med brombær (man kan jo lige så godt udnytte naturens glæder)og hvid chokoade, tror at det er en rigtig god kombination, så det blev til brombær muffins med hvid chokolade..
Og de var bare mums :-) Tog 14 stk. med og kom hjem med én, så det siger lidt..
De kan varmt anbefales..

lørdag den 12. september 2009

Den gode ostekage..

Vi fik besøg af svigerfamilien.. Det var til mad........og kage selvfølgelig :-)
Lavede den bedste ostekage.. Den er et sikkert hit.. Min mand og jeg er ikke helt vilde med ostekage, men den har er bare mums.. Og det syntes svigerfamilien også..


Den hedder rigtig New York-ostekage, men herhjemme er det den gode ostekage..
Uhmm det er sådan en kage man kan ikke kan få nok af.. Den er dejlig frisk.

onsdag den 9. september 2009

Mødregruppe igen :-)

Så var der dømt mødregruppe igen :-) Og vi hygger os som altid og endnu mere, hvis der er noget vi kan spise.. Hende det var hos idag havde lavet chokolate chip cookies, uhmm de var rigtig gode, som sagt har en svaghed for chokolade :-) Kunne være jeg skulle have den opskrift..

Jeg havde smækket en kage sammen med æbler og kanel, har ikke en opskrift, for den jeg fulgt, der blev dejen rigtig tyk og sej, så måtte være lidt fantansifuld og proppe lidt margarine og væske osv. i, så den kunne blive lidt mere flydende i det.. Men den smagte rigtig godt.. Tror sagtens at man kan bruge en almindelig sandkage dej..

Men jeg proppede halvdelen af dejen i formen, puttede skiveskåret æbler ovenpå, dryssede med kanel og derefter proppede jeg resten af dejen på.. Uhmm..